coquilles carpaccio

Niet alleen lekker, maar ziet er ook zeer chef waardig uit. Moet je ook wel wat voor doen. Veel handelingen, maar wel hele simpele.

Boodschappen

  • 8 coquilles in schelp
  • waterkers
  • radijsjes
  • ijsblokjes
  • zure room
  • limoen
  • mierikswortel pasta

Bereidingswijze

Haal de coquilles uit de schelp en leg ze in water met ijsblokjes

Snij met een mandoline de radijsjes in dunne schijfjes en doe deze in een andere bak met water en ijsblokjes. Vervolgens de blaadjes waterkers erbij doen.

Maak een dressing van 50/50 zure room en mierikswortelpasta. Rasp de schil van 1 limoen er door en breng verder op smaak met limoensap, peper en zout.

Bouw nu je gerecht.

  • eerst een laagje dressing op een bord
  • snij dan de coquilles met de mandoline in dunne plakjes en maak hier de eerste laag
  • Strooi frivool de schijfjes radijs als tweede lag
  • Dek af met een bosje waterkers

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*